Το προϊόν είναι χυμός ελιάς και φύλλων, προερχόμενο από ελαιόδεντρα με υψηλή συγκέντρωση οργανικών πολυφαινολών. Δημιουργείται από τις διαλυτές ελαιώδεις ουσίες στο νερό, που αποκτώνται κατά τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του και η μικροβιολογία του.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μηχανικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς. Συλλέγονται σε βέλτιστο επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους.
Μέλι Ρομέρο
Χρώμα: πολύ ανοιχτό κίτρινο κεχριμπάρι.
Άρωμα: χαρακτηριστικό λουλουδάτο, με νότες αμβροσίας.
Γεύση: κυρίαρχη γλυκύτητα, χωρίς άλλα συστατικά;
Περιοχή παραγωγής: ασβεστολιθικές και ζεστές περιοχές της ανατολής.
Μέλι από Μαντρόνα.
Χαρακτηριστικά:
Χρώμα: από ανοιχτό κεχριμπάρι έως γκριζωπό πράσινο
Άρωμα: έντονο και πολύ χαρακτηριστικό
Γεύση: δυνατή και πικρή
Ζώνη παραγωγής: όλη η Ιβηρική Χερσόνησος
Χρώμα: από ανοιχτό κεχριμπάρι έως γκριζωπό πράσινο
Άρωμα: έντονο και πολύ χαρακτηριστικό
Γεύση: δυνατή και πικρή
Ζώνη παραγωγής: όλη η Ιβηρική Χερσόνησος